Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване и прегрупиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ей това са всички китове предлагани за твоята кола
    http://www.seinsa.es/en/productos/pr...=&#referencias
    за задните спирачки трябва да видиш какъв ти е диаметъра на буталото и ще намерим кой комплект е за тебе.
    точка

Comment

• Кърпенето привърши и ето резултата.Мисля, че стана много добре. Оказа се, че и резервоара има дупка, която запоих със сребърен припой.Вкарах се във филм, щото дупката стана да си вкараш пръста в нея, а горелката...
      Почесах се по тила, после по-долу в стил Стоичков и ми светна в главата.
      Свалих поплавъка, надянах един маркуч в ауспуха на Ренетка, който пасна идеално на входната гърловина.Запалих я и обдухах резервоара. Всъщност си го обдухвах, до като залепих дупката. Идеята ми не е нова, защото така си помпах гумената лодка.
      Семерингите на задния мост са за смяна.Важното е, че нещата вървят напред!
      Снимки пак не качвам, ама е виновен Лудия Канар.
      Донесе ми една култова бутилка и почитам Бакхус.
      Наздраве банда!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от rammstein4o Покажи съобщение
        То целия форум на умиране тръгна ти за секцията с коли на по 20 години се чудиш...

Сам знаеш защо е тръгнал на умиране форума.Няма да споменавам.
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
          Сам знаеш защо е тръгнал на умиране форума.Няма да споменавам.
          Що не споменеш, не ти ли стиска ... ?!? В противен случай - трия и/или наказвам ...

Comment

• ша моа ли дъ въ замолуъ да си затрийти писанту шот ний тукъ сми нъ тиема кърпини тиникии и потнъ биръ.
            точка

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              Що не споменеш, не ти ли стиска ... ?!? В противен случай - трия и/или наказвам ...
              Да не казвам ,че цитираното мнение е от Януари миналата (2009)година .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
              X